Vytisknout tuto stránku

Kozli v předehrávce ubojovali výhru s HFK Olomouc - 05.06.2019

sobota, 08 červen 2019 12:32
Kozli v předehrávce ubojovali výhru s HFK Olomouc - 05.06.2019 Autor: Deník/Jan Pořízek

Druhé utkání ve čtyřech dnech sehráli v úterý fotbalisté Kozlovic. Po prohře 0:2 v Novém Jičíně nastoupili Kozli v Holici k předehrávce posledního kola divize E proti 1. HFK Olomouc. Oba týmy si vyhověly tak, aby končily sezonu dřív.

1. HFK Olomouc - FK Kozlovice
0:1 (0:1)

  • Místo utkání: Olomouc
  • Branky: 7. Řehák
  • Rozhodčí: Havlín – Nápravník, Sedláček
  • ŽK: Krumpolc
  • Diváků: 85
  • Kozlovice: Kadlec – Střelec, Král (73. Brabec), Řehák, Heger – Vogl (46. Galetka), Matějka, Schelhr, Chudoba – Přikryl, Nekuda (88. Číhal)
  • Trenér: Roman Matějka


„Byla to vzájemná dohoda, věděli jsme, že už nehrajeme o postup ani sestup. I my jsme chtěli sezonu uzavřít doma,“ vysvětlil trenér Kozlovic Roman Matějka.

Jeho tým nakonec potvrdil roli mírného favorita, když zvítězil 1:0. Jedinou branku utkání vstřelil už v 7. minutě po standardní situaci hlavou stoper Alex Řehák.

„Po patnácti minutách to vypadalo, že vyhrajeme 5:0, měli jsme další dvě čisté gólové šance. To ale bylo z naší strany vše. Od dvacáté minuty už to byl upracovaný zápas, který jsme uhráli na 1:0 jenom proto, že soupeř neměl patřičnou kvalitu nás trestat,“ nebyl přes výhru Roman Matějka spokojen.

Kozli se tak předčasně vyhoupli v tabulce na šesté místo.

„Jsou to tři body z venku, s tím jsem spokojen. Když to ale srovnám s druhou půlkou zápasu v Novém Jičíně, kde jsme měli vyrovnat, nebyl to z naší strany dobrý výkon. Možná se ten těžký zápas na nás podepsal,“ zamyslel se lodivod Kozlů.

Kozlovice tak předčasně v neděli od 17.30 duelem s Havířovem zakončí vzhledem k očekáváním spíše průměrnou sezonu.


Autor článku: Ivan Němeček / prerovsky.denik.cz.


 

Číst 2640 krát Naposledy změněno sobota, 08 červen 2019 12:47