Vytisknout tuto stránku

Kozlovice prohrály generálku s Napajedly 2.8.2014

sobota, 02 srpen 2014 00:00
FK Kozlovice – FS Napajedla FK Kozlovice – FS Napajedla Autor: DENÍK/Jan Pořízek

Po třech dnech byl v Prosenicích znovu k vidění fotbal vyšší úrovně, v sobotu tedy té divizní. Tým Kozlovic zde našel podruhé azyl při své poslední přípravné konfrontaci.

fk-kozloviceFK Kozlovice – FS Napajedla logo-fs-napajedla
1:3 (0:3)

  • Místo utkání: FK Kozlovice
  • Branky Kozlovic: 70. J. Dohnal.
  • Diváků: -
  • Kozlovice: Mánek (46. Kadlec) – Střelec, Mar. Král, Mich. Král, Koplík – Petráš (46. J. Dohnal), Heger – Kaďorek, Navrátil, Šolin – Dlouhý.
  • Trenér: Tomáš Martinek


Proti Napajedlům se však dlouho hledal. O porážce rozhodl hlavně neúspěšný první poločas.


„Tohle utkání jsem pojal jako jen přípravu. Chyběli někteří hráči, a tak jsem zkoušel různé varianty. Je však pravdou, že nám první poločas vůbec nevyšel. Bylo to doslova hrozné. Vůbec jsme nechytli začátek zápas. Neběhali jsme, byli jsme nedůrazní, dělali chyby a soupeř nás trestal," okomentoval dění v první pětačtyřiceti­minutovce Tomáš Martinek, trenér Kozlovic, který musel skousnout i to, že jeho tým už po třech minutách prohrával 0:2.


Až ve druhé půli se hráči Kozlovic osmělili k lepšímu výkonu.

„Začali jsme hlavně běhat, dařilo se nám hrát po zemi a dá se říct, že jsme se už soupeři herně vyrovnali. Určitě druhý poločas byl z naší strany lepší," zmínil kouč divizního nováčka. Čestný gól zaznamenal střídající Dohnal.

Kozlovičtí se už budou připravovat na ostrý divizní debut, který je čeká doma v neděli 10. srpna od 16 hodin proti Přerovu.


„Budeme trénovat úterý, středa a pátek. Tréninky budou cíleně zaměřeny na herní kombinace a taktické záležitosti," doplnil kouč Martinek.


Autor článku: Jaroslav Pazdera.


Číst 5572 krát Naposledy změněno úterý, 05 srpen 2014 08:18