Vytisknout tuto stránku

Kozlovice utrpěly divokou porážku v Dolním Benešově - 9.5.2015

pondělí, 11 květen 2015 20:06
Muži FK Kozlovice ročník 2014/15 Muži FK Kozlovice ročník 2014/15 Autor: DENÍK

Dolní Benešov – Divokou přestřelku nabídlo sobotní utkání fotbalistů Kozlovic v Dolním Benešově. Bohužel pro Kozlovice se z vítězství 4:3 nakonec radoval domácí celek. Hosté tak čekají na výhru již čtyři zápasy a pozvolna klesají v tabulce divizní skupiny E.

Dolní Benešov, který ještě stále neměl zajištěnou záchranu, si tedy připsal důležité tři body.

Kozlovicím nevyšel zejména první poločas střetnutí. V něm se s problémy dostávaly do hry a situace řešily až zbytečně složitě. Výsledkem bylo poločasové skóre 0:2.

„Podle mě rozhodla první půlka, kde jsme byli opravdu jako Alenka v říši divů. Prohrávali jsme o dvě branky a to se těžko otáčí," mrzelo kouče Kozlovic Romana Matějku.


Jeho svěřencům navíc nevyšel ani vstup do druhého poločasu. V jeho úvodu inkasovali potřetí. Pak začal kozlovický hon za nemožným, který stačil pouze na postupné snížení na 3:4. Nejprve vykřesal naději Martin Schlehr.

Dvacet minut před koncem se prosadil i střídající Radek Janoštík, stav v tu chvíli byl 2:3. Domácí se pak ale dokázali prosadit i počtvrté, Kozlovičtí už se zmohli jen na okamžitou odpověď z kopačky Lukáše Kaďorka.

„Ve druhé půli jsme se zvedli, z 0:3 jsme dotáhli na 2:3, pak nám ale soupeř zase odskočil na rozdíl dvou branek. My jsme ale snad za minutu dali další branku. Byl to opravdu divoký zápas. Dnes šlo hlavně o naše individuální chyby v obraně. V závěru jsme ještě pár šancí měli, ale brejkové situace jsme nedotáhli do konce," popsal dění ve druhém poločase Matějka.


Kozlovice se budou chtít zvednout už ve středu v dohrávce 17. kola soutěže na půdě posledních Velkých Karlovic.


FC MSA Dolní Benešov – FK Kozlovice 4:3 (2:0)

Branky Kozlovic: 60. Schlehr, 70. Janoštík, 82. Kaďorek

Kozlovice: Kadlec – Střelec, Michal Král, Dlouhý, Heger – Kaďorek, Schlehr, Dostál, Šolín (46. Přikryl), Hatle (55. Janoštík) – Koutný. Trenér: Roman Matějka



Autor článku: Ivan Němeček; plně převzato ze stránek Přerovského deníku.

Číst 4510 krát Naposledy změněno pondělí, 11 květen 2015 20:12