Vytisknout tuto stránku

Kozlovice v generálce na novou sezonu rozstřílely Divizní Bruntál - 01. 08. 2021

úterý, 03 srpen 2021 11:32
Kozlovice v generálce na novou sezonu rozstřílely Divizní Bruntál - 01. 08. 2021 Autor: Deník / Ivan Němeček

Šestou výhru v řadě si v rámci prodloužené letní přípravy připsali divizní fotbalisté Kozlovic.

FK Slavoj Bruntál - FK Kozlovice 2:6 (1:4)
 

  • Místo utkání: Bruntál
  • Branky: Nekuda 3x , Šrom , Kaďorek, Řehák – Kušnír 2x
  • Kozlovice: Ungr – Heger, Kozák, Řehák, Kyselák – Král – Strašák - Šrom – Kaďorek – Nekuda – Moussa Střídali: Kadlec, Niesner, Steven Osei
  • Trenér: Vlastimil Chytrý

 


V neděli 1.8. odpoledne, za děštivého počasí, nastoupili naši hráči k utkání na hřišti FK Bruntál. Od záčátku utkání jsme na domácí tým vytvořili velký tlak a v desáté minutě rychle vedli po pěkných křídelních kombinacích 2:0. Brankami Petra Nekudy a Alexe Řeháka. Otřesení domáci se během první půle nedostaváli do hry a do konce prvního poločasu inkasovali ještě další dvě branky z kopaček Michala Šroma a opět kanonýra Petra Nekudy. Ve 45 minutě přece jenom domáci podnikli rychlý protiútok a po centru z levé strany se dokázal prosadit zkušený domácí kapitán Ondra Kušnír. První poločas tak skončil výsledkem 1:4 pro Kozlovice.

"Dneska jsme si cíleně, na generálku před novou sezonou, vybrali divizního soupeře z Bruntálu, protože se chceme dobře nachystat na první kolo, které hrajeme s podobným soupeřem z Valašského Meziříčí. Jsem rád, že jsme od úvodních minut byli hodně na míči a vytvářeli jsme si naší kombinací spoustu brankových příležitostí, které jsme tentokrát, na rozdíl od pohárového utkání z Heřmanicemi, dokázali proměňovat, a proto poločas skončil velkým brankovým rozdílem", hodnotil první poločas trenér Kozlovic Vlastimil Chytrý.

Druhý poločas začal ve stejném duchu v jakém skončil ten první. Kozli si vytvářeli kvalitní příležitosti, které v další branky proměnili Lukáš Kaďorek, po krásné přihrávce mladíka Martina Niesnera a v 70. minutě zkompletoval hatrick kanonýr Kozlů Petr Nekuda, který využil krásnou kombinaci Michala Šroma s Lukášem Kadorkem, který přesným centrem našel hlavičkujícího střelce Kozlovic. Domácím se přece jen podařilo utkání zkorigovat, v 80. minutě to byl opět domácí kapitán Ondra Kušnír, který dal výsledku konečnou podobu 6:2 pro tým Kozlovic.

"Já jsem rád, že jsme dnešní poslední utkání před sezonou dokázali vyhrát velkým brankovým rozdílem a věřím, že jsme na novou sezonu dobře připraveni. Pro mě osobně je teď nejdůležitější, aby se nám co nejrychleji vrátili z marodky naši důležití hráči, kteří doléčují svá zranění - Zdena Matějka, David Krajcar a David Kostka a věřím, že jsme schopni v nastávajícím ročníku Divize E se prát o přední příčky a být nepříjemným soupeřem pro všechny ostatní účastníky soutěže. Hned na úvod nás čeká soupeř z Valmezu, který v domácím prostředí dokáže porazit kterýkoliv tým v soutěži. Já doufám že dokážame v tomhle prvním těžkém utkání s nepříjemným soupeřem bodovat." Řekl Vlastimil Chytrý.

V sobotu 7. srpna se Kozlovice od 17 hodin představí na půdě týmu Valašského Meziříčí v prvním mistrovském utkání. Domácím divákům se Kozli představí na svém hřišti hned ve středu 11.8.2021 od 18 hodin, kde se v rámci 1. kola Mol Cup utkají s mužstvem FC Hlučín.


Autor článku: Vlastimil Chytrý / trenér FK Kozlovice.


Číst 1613 krát Naposledy změněno úterý, 10 srpen 2021 08:14