Vytisknout tuto stránku

Kozlovice vezou bod z umělky opavské rezervy - 16.10.2016

pondělí, 17 říjen 2016 17:08
Muži FK Kozlovice ročník 2016/17 Muži FK Kozlovice ročník 2016/17 Autor: DENÍK

Opava, Kozlovice – Po první čtvrthodině to vypadalo na slušné brankové hody, další gól ale asi stovka diváků na umělém trávníku v Opavě neviděla. Kozlovice v neděli dopoledne vybojovaly na hřišti rezervy druholigových Slezanů alespoň bod po remíze 1:1.

„Obecně, hrát v půlce října na umělce proti béčku v takovém prostředí a před malou návštěvou, to tomu dává spíš náboj takového přátelského utkání. Ale myslím, že jsme se s tím popasovali dobře. Co jsme si řekli, jsme plnili, bod je nakonec spravedlivý," řekl k utkání brankář a asistent trenéra Kozlů Tomáš Bureš.


Bývalý prvoligový gólman opět usedl jen na lavičku a nechal chytat Romana Konečného, který se stejně jako v předešlých zápasech osvědčil.

Hosté šli už ve 2. minutě do bleskového vedení. Po zisku míče na polovině hřiště přišla rychlá přihrávka mezi stopery na nastartovaného Libora Žůrka, který svůj samostatný únik proměnil.


Odpověď opavského celku ale byla podobně rychlá. Neuběhla ani čtvrthodina hry, když se prosadil Ondřej Večerek. A byl to poslední gólový zápis nedělního duelu.


Ve druhém poločase měl ještě velkou šanci Žůrek, tentokrát ji ovšem neproměnil. Také na druhé straně pak musel svůj tým podržet brankář Konečný. V závěru byly blíže třem bodům Kozlovice, v největší šanci ale tentokrát neuspěl nejlepší střelec Kaďorek.


„Hráli jsme ve slušném bloku z poctivé obrany. Chtěli jsme hrát rychle nahoru, což se nám dařilo celý zápas. Ve druhém poločase jsme byli směrem dopředu ještě aktivnější. Od osmdesáté minuty jsme tam měli dvě nebo tři situace, které volaly po gólu," popisoval kozlovický Tomáš Bureš.


Kozli tak posbírali alespoň sedmnáctý bod do divizní tabulky a momentálně jsou na tom stejně jako přerovská Viktorka. Příští zápas sehrají v neděli na domácím pažitu s trápícím se Šumperkem.



Autor článku: Ivan Němeček; plně převzato ze stránek Přerovského deníku.



poznámky:

SFC Opava B – FK Kozlovice 1:1 (1:1)

1. Sestava Kozlovic: Konečný – Střelec, Tomčík, Michal Král, Sikora – Martin Král – Kaďorek, Matocha (80. Dostál), Hrušák, Kyselák – Žůrek (74. Přikryl)

2. Branky Kozlovic: Žůrek (2)

3. OT (ŽK): -

4. OT (ČK): -

5. Diváci: 100

Číst 3450 krát Naposledy změněno pondělí, 17 říjen 2016 17:13