Vytisknout tuto stránku

Kozlovice zastavily rozjetý Vsetín. Druhý nejlepší výkon sezony, říká kouč - 24. 10. 2021

pondělí, 25 říjen 2021 10:49
Kozlovice zastavily rozjetý Vsetín. Druhý nejlepší výkon sezony, říká kouč - 24. 10. 2021 Foto: Deník/Radek Štohl

Fotbalový fanoušek z Přerova musí být s pohledem na tabulku divize E maximálně spokojen. Hned za vedoucím Přerovem jsou jen o skóre druhé Kozlovice, které potvrdily velkou kvalitu v sobotu na hřišti rozjetého Vsetína. Kozli razantně ukončili bodovou šňůru do té doby čtvrtého celku tabulky a zvítězili 4:2.

FC Vsetín - FK Kozlovice 2:4 (0:3)
 

  • Místo utkání: Vsetín
  • Rozhodčí: Šimoník – Novák, Prokůpek
  • Diváci: 200
  • ŽK: Dekleva, Novák, Vítek – Galetka
  • Branky: 56. Gerža, 64. Novák – 28. a 31. Šrom, 16. z pen. Strašák, 54. Skopal
  • Kozlovice: Kadlec – M. Kadlec, Kozák, Řehák, Kyselák – Kaďorek, Skopal, Strašák (86. Střelec), Šrom (70. Vogl) – Nekuda, Galetka
  • Trenér: Vlastimil Chytrý

 


Valaši nasbírali v předešlých čtyřech duelech deset bodů, doma navíc body často neztrácejí.

„Připravovali jsme se na to a věděli, že nás čeká nesmírně těžký soupeř. Kluky musím pochválit za stoprocentní přístup. Uvědomovali si důležitost zápasu,“ vyzdvihl kozlovický trenér Vlastimil Chytrý.

Do Vsetína přivezl brankáře Kadlece s Ungerem (přednost dostal první jmenovaný) a jen dvanáct hráčů do pole. Přesto hosté zcela ovládli první hodinu hry, v 54. minutě vedli už 4:0.

Výborný výkon předvedl Michal Šrom, který si vykoledoval penaltu a poté sám vstřelil dva góly. Po změně stran přidal čtvrtý gól po povedené akci mladíček Dominik Skopal. Hosté už poté jen dvěma góly korigovali konečný stav.

„Po utkání s HFK Olomouc to byl náš nejlepší výkon v sezoně, když vezmu nějakých šedesát minut hry. Po zranění Michala Šroma jsme trošku přestali hrát a zápas se pak spíš dohrával. Jsou to pro nás strašně důležité tři body, které nás vyšvihly před Hranice,“ byl spokojen Vlastimil Chytrý.

Kozlovice se s podzimem rozloučí na domácí půdě. V neděli ve 14 hodin hostí Skaštice.


Autor článku: Ivan Němeček / sportovní reportér (Prerovskydenik.cz).


Číst 1530 krát Naposledy změněno pondělí, 25 říjen 2021 11:11