Vytisknout tuto stránku

Vzadu s nulou, vepředu to ale nepadalo. Kozlovice z Bohumína dovezly bod - 3. 9. 2017

pondělí, 04 září 2017 21:25
Ilustraní foto Ilustraní foto Autor: Deník/Jan Pořízek

Ani deštivé počasí neodradilo 350 fanoušků Bohumína zajít si na pořádný fotbal. K polským hranicím v neděli totiž zavítal lídr divize z Přerovska. Kozlovice přes svou ofenzivní sílu tentokrát gól nevstřelily a odjížděly s bodem po bezbrankové plichtě. Vše ale mohlo být jinak.

FK Bospor Bohumín - FK Kozlovice 
0:0 (0:0)

  • Místo utkání: Bohumín
  • Rohodčí: Volek – Mikeska, Bebenek. ŽK: Socha, Poštulka – Pavelka
  • Diváků: 350
  • Bohumín: Švrčina – Košťál, Nowinski, Palej, Ptáček (82. Jatagandzidis), Socha, Sittek, Poštulka, Hanus, Vaclík (89. Kubinski), Baculák
  • Trenéři: Vladimír Vyrobik
  • Kozlovice: Konečný – Střelec, Tomčík, Ma. Král, Krejčíř (89. Heger) – Kaďorek, M. Dostál, Šolín, Schlehr, Pavelka (65. Přikryl) – Nekuda (80. Sikora)
  • Trenéři: Roman Matějka


„Prvních asi pětadvacet minut patřilo nám, to podle mě rozhodlo celý zápas. Měli jsme tam čtyři stoprocentní tutovky, které jsme neproměnili. To ovlivnilo sebevědomí našich hráčů, hra se pak srovnala.,“ popisoval trenér Kozlů Roman Matějka.

V úvodních minutách neuspěl Šolín, Tomčík, Nekuda ani Schlehr. Bospor pak viditelně přidal a nebyl coby nováček žádným jednoduchým soupeřem. „Bohumín hodně makal a běhal. Klidně jsme mohli také inkasovat,“ upozornil kozlovický kouč.

Byli to však hosté, kdo mohl v závěru využít jednu z dalších možností. Kaďorek ani Přikryl však tři body na stranu do té doby lídra tabulky nezískali. Kozlovice tak nyní klesly na třetí příčku s dvoubodovou ztrátou na první Havířov.

„Bohužel nám to tam nespadlo. Ale zase alespoň velmi dobře fungovala obrana, až na pár drobností. Je to ztráta dvou bodů, ale nedostali jsme venku gól, což je pozitivní,“ přemítal závěrem Roman Matějka.

Na domácím hřišti je jeho tým zatím suverénní se skóre 11:1. Potvrdit tuto pozici bude chtít v neděli proti dalšímu nováčkovi ze Vsetína.


Autor článku: Ivan Němeček / prerovsky.denik.cz.


Číst 2820 krát Naposledy změněno pondělí, 04 září 2017 21:35