Vytisknout tuto stránku

Pochlubme se dalším vítězstvím mladší přípravky A! - 10.10.2015

Napsal(a)  FK Kozlovice úterý, 13 říjen 2015 16:03
Mužstvo mladší přípravky A Mužstvo mladší přípravky A FK Kozlovice

A to vítězstvím 16:1 nad cé mužstvem přerovské Viktorie. Díky tomuto vítězství je totiž mladší přípravka třetím mužstvem v Kozlovicích, jehož výsledky a výkony nejdou jen tak přehlédnout. Stejně jako předešlé články k mládežnickým utkáním i zde se mužstvu podařilo všechny odehraná utkání vyhrát a s přehledem kralovat svým soutěžím.

Další bonus k utkání přidává vedoucí: "V dnešním zapas jsme hráli jeden z nejlepší utkaní, co se týče herní strana! Zapas byl opravdu velmi podařený a byla radost se na to dívat. Jsme si paradní kombinovali, byli k viděni opravdu pěkne akce a opět jednoznačne přehralí a zvitězili. Mrzi nam spousta dalši šanci, ktere jsme si krasne připravili a bohužel neproměnili! Jako třeneri jsme spokojeny tím, že dneska jsme ukazali, co vlastně stale trenujeme, je to vidět že naši treninky vedou k nečemu, a proto mame radost! Všem patři velky potlesk a pochvala."

Přerov "C" - Kozlovice
1:16 (0:7)

  • Místo konání: Přerov
  • Datum a čas konání: 10.10.2015 12:00
  • Sestava mužstva: Skřeček - Pavlištík, Přikryl, Holý, Di Cuia, Matuška, Přibyl, Palotáš, Kuba, Hilbert, Horáček, Lukáš, Zatloukal
  • Autoři branek: Pavlištík 3, Hilbert 3, Di Cuia 2, Kuba 2, Matuška 2, Přikryl 2, Palotáš, Holý


Číst 4470 krát Naposledy změněno úterý, 13 říjen 2015 16:51