Vytisknout tuto stránku

Starší přípravka A se stala přeborníkem okresu - 18.6.2016

Napsal(a)  FK Kozlovice sobota, 02 červenec 2016 12:21
Mužstvo starší přípravky A, ročník 2005 Mužstvo starší přípravky A, ročník 2005 FK Kozlovice

A jako vítězům jim pohár a mediale předal předseda STK Okresního fotbalového svazu Přerov, pan Josef Zavadil. Než se tak stalo, na hřišti KMK Přerov proběhl souboj vítězů okresního přeboru starších přípravek sk. A a B, v němž naši hráči porazili Radslavice, a to v poměru 5:2.

Utkání s Radslaicemi zhodnotil vedoucí: "Do utkání jsme nastupovali s hodně velkým respektem k soupeři, protože jsme ho už dva roky neporazili a navíc nám chyběli hráči, kteří pravidelně nastupují v základu (Štěpán Ilík, Jan Plhal).První poločas jsme hráli bez chyb a Radslavice nepustili do žádné větší šance, co prošlo, tak chytl náš golman. Střelecky se v první půli prosadili Tomeček 3 a Neumann 1. Do druhé půle jsme nastoupili jako vyměnění - kluci si mysleli, že vše půjde samo a ono se ukázalo, že bohužel bez bojovnosti, pohybu, střelby to nepůjde. Na ukazateli skore bylo najednou 4-2. Radslavice byly v této fázi utkání o mnoho lepším mužstvem a nebýt v bráně skvěle chytajícího Ondry Kolaříka tak by utkání mohlo být srovnané. Do naprostého klidu nás pak dostal Tomeček krásnou ranou z trestného kopu. V tomto utkání si zaslouží pochvalu všichni hráči,a le musím mírně vyzdvihnout tři kluky a to Ondru Kolaříka v bráně, Jakuba Chluma v obranné fázi a Martina Tomečka, který utkání rozhodl čtyřmi brankami. Po herní stránce to nebylo špatné snad to tak půjde dál, budeme pokračovat v dobrých výkonech a přeneseme to do dalších bojů. Jinak chválím kluky za předvedené výkony po celou sezonu, bojovnost a přístup ke všem utkáním i k tréninkovým jednotkám. Na závěr chci poděkovat rodičům, prarodičům a všem, kteří se na letošní sezoně podíleli. Bez Vás by to nešlo!"

Kozlovice - Radslavice
5:2 (4:0)

  • Místo konání: KMK Zubr Přerov
  • Datum a čas konání: 18.6.2016 11:00
  • Sestava mužstva: Kolařík Ondřej, Tomáš Tesař, Jakub Chlum, Martin Tomeček, Riedl Radim, Zdražil Marek, Špitt Jakub, Neumann Filip
  • Autoři branek: Tomeček 4, Neumann


Číst 4226 krát Naposledy změněno sobota, 02 červenec 2016 13:34