Vytisknout tuto stránku

Starší přípravka B je prvním týmem, co porazil Kovalovice - 16.5.2015

Napsal(a)  FK Kozlovice neděle, 17 květen 2015 05:29
Mužstvo starší přípravky B, ročník 2005 Mužstvo starší přípravky B, ročník 2005 FK Kozlovice

V 16. kole proti sobě nastoupily dva nejlepší celky soutěže (nesoucí název ABS trading CZ) - domácí Kovalovice a hosty z Kozlovic. A utkání bylo reklamou na fotbal, 10 branek, skvělé výkony hráčů a pro Kozlovice 3 body za výhru 6:4 nad týmem, co si doposud připisoval jen samá vítězství.

Vedoucí zhodnotil utkání následovně: "K dnešnímu mistrovskému utkání jsme zajížděli na půdu dosud neporažených Kovalovic (neztratili v soutěži ještě ani bod). V dnešním utkání kluci přehráli soupeře aktivní hrou, napadáním soupeře na jejich polovině a hlavně předvedli hru, kterou se prezentovali na podzim. Za dnešní zápas si zaslouží pochvalu úplně všichni. Mezi nejlepší hráče na hřišti patřil Štěpán Ilík a velmi dobře střílející Radim Riedl. Kovalovice konečně okusily hořkost porážky i přesto, že na hřišti bylo několik sporných momentů, které ovlivnil domácí rozhodčí v neprospěch hostů. Utkání mohlo skončit daleko větším rozdílem, než je konečný výsledek. Závěrem ještě jednou velká pochvala pro všechny kluky. Takové výkony musíme předvádět dál."

Kovalovice - Kozlovice
4:6 (1:4)

  • Místo konání: Kojetín
  • Datum a čas konání: 16.5.2015 10:00
  • Sestava mužstva: Kolařík Ondřej, Tesař Tomáš, Ilík Štěpán, Chlum Jakub, Tomeček Martin, Riedl Radim, Hanák Jan, Šenk Filip, Plhal Jan, Zdražil Marek, Caletka Pavel
  • Autoři branek: Riedl 4, Tomeček, Plhal


Číst 4659 krát Naposledy změněno neděle, 17 květen 2015 07:02