Vytisknout tuto stránku

Ani Konice proti mladším žákům neuspěla - 30.5.2015

Napsal(a)  FK Kozlovice neděle, 31 květen 2015 06:18
Mužstvo mladších žáků Mužstvo mladších žáků FK Kozlovice

Mladší žáci na půdě Konice potvrdili formu posledních týdnů a domácímu výběru nedali žádnou šanci. Do řetězce vítězství tak přidali další dílek a postupně šplhají v krajské tabulce. V příštím kole se utkají v souboji o druhé místo se Zábřeh a uvidíme, zda tuto střelckou a herní pohodu potvrdí. Konice ji odnesla výsledkem 11:1.

Hodnocení vedoucího tuto pohodu potvrzuje: "Do utkání se Sokolem Konice jsme vstupovali v pozici jasného favorita a jsme rádi, že po důrazné domluvě po vložené utrápené středě v Brodku, jsme tento zápas odehráli opět s naprostým přehledem. Utkání se hrálo na umělé trávě a domácí na naši kombinační hru vůbec nestačili a jen dobře chytajícímu brankáři můžou děkovat, že i tak vysoké konečné skóre nebylo ještě větší. Pochvala patří tradičním střelcům Domčovi a Tomášovi a je jen škoda dalších nevyužitých šancí(Jirka, Marek, Honza, Kuba). Každý mohl dnes skórovat a moc jsme to všem přáli, tak snad příště. Příkladem může sloužit nádherná šibenice na konečných 11:1 v podání naší hvězdičky Anetky. Nádherná branka a vynikající tečka za krásným a jednoznačným zápasem. Gratulujeme!"

Konice - Kozlovice
1:11 (1:5)

  • Místo konání: Konice
  • Datum konání: 30.5.2015 11:45
  • Sestava mužstva: Ocelka Marek, Dostál Matěj, Polášková Aneta, Kolařík Radim, Kuban Tomáš, Bartůněk Lukáš, Mik Martin, Skopal Dominik, Hausner Jiří, Grigárek Jan, Zemánek Marek, Janoušek Jakub
  • Autoři branek: Skopal 4, Kuban 4, Mik, Polášková, Bartůněk


Číst 3940 krát Naposledy změněno neděle, 31 květen 2015 06:46