Vytisknout tuto stránku

Jaro začalo, mladší žáci nezapomněli vítězit - 19.3.2016

Napsal(a)  FK Kozlovice neděle, 20 březen 2016 07:24
Mužstvo mladších žáků Mužstvo mladších žáků FK Kozlovice

Prvním mužstvem, které otevřelo dveře fotbalovému roku 2016 bylo mužstvo mladších žáků. Šest branek v síti Zábřeha a žádná obdržená ukazuje, že šlo vstup vydařený.

Nebylo by to řádné vítání jara, kdyby zde chybělo hodnocení vedoucího: "Po dlouhé zimní přestávce jsme se konečně dočkali a odehráli velice povedené utkání se snaživým soupeřem ze Zábřehu. Hrálo se na vedlejším menším hřišti, což pro nás nebyla vůbec výhoda. Hosté pokud měli síly velice dobře odolávali našemu tlaku a hlavně v prvním poločase jsme se nemohli dostat do pořádné šance. Špatný terén nám vůbec nepomáhal a hra byla hodně vyrovnaná. Z jedné povedené akce jsme přece jen šli do vedení a poločas těsně vyhráli. Na začátku druhého poločasu Dominik zvýšil na dva nula, kluci a Anet se uklidnili a zbytek utkání jsme měli naprosto pod kontrolou. Přidali jsme další pěkné branky a naprosto zaslouženě dovedli zápas do vítězného konce. Veliká pochvala patří všem i v defenzivě, protože jsme soupeře moc do šancí nepouštěli a Mára v brance si mohl připsat další nulu. Start se nám povedl, jen tak dále. Gratulujeme!"

Kozlovice - Zábřeh
6:0 (1:0)

  • Místo konání: Kozlovice
  • Datum konání: 19.3.2016 10:00
  • Sestava mužstva: Marek Ocelka, Lukáš Bartůněk, Jiří Hausner, Marek Zemánek, Šimon Tvrdý, Tomáš Kuban, Dominik Skopal, Jan Grigárek, Aneta Polášková, Matěj Bešina, Matěj Dostál, Martin Mik
  • Autoři branek: Kuban 3, Skopal 2, Bartůněk


Číst 3476 krát Naposledy změněno neděle, 20 březen 2016 08:05