Vytisknout tuto stránku

Mladší žáci B se s Brodkem rozešli nerozhodným výsledkem - 24.4.2016

Napsal(a)  FK Kozlovice pondělí, 25 duben 2016 16:43
Mužstvo mladších žáků Mužstvo mladších žáků FK Kozlovice

Zápasem s Brodkem zakončili mladší žáci první část soutěže. V doposud rozlosované okresním přeboru si tímto zápasem připsali první remízu (1:1) a upevnili si druhé místo v tabulce.

To, jestli byl s tímto utkáním vedoucí spokojen, zjistíme až po přečtení následujících řádků: "V dnešním domácím utkání jsme dali možnost zahrát si na velkém hřišti hned pětici hráčů starší přípravky a určitě nezklamali. Po celé utkání jsme střídali dvě sedmičky hráčů a proti fyzicky vyspělejšímu soupeři to bylo hodně těžké. Hra se nám ještě docela dařila, ale přes urostlé hráče Brodku jsme se moc do šancí nedostávali. Hosté několik málo šancí zahodili, a tak jsme je v poslední minutě prvního poločasu potrestali proměněnou penaltou a ujali se vedení. Ve druhém poločase bylo jasné, že moc branek asi nepřidáme, tak jsme hráli alespoň na nulu vzadu a zápas jsme celkem v poklidu, při nemohoucnosti hostů vstřelit branku, kontrolovali. Pět minut před koncem jsme ale hostům ukázali, jak se střílí góly a ukázkovým vlastencem jim bod doslova darovali. V přemíře snahy se to občas stává a sportovně musíme přiznat, že remíza je asi určitě nakonec spravedlivá. Na tak mladou sestavu, jsme předvedli ale docela slušný výkon a hlavně kluci z přípravky se určitě neztratili a překvapivě patřili k tomu lepšímu, co jsme měli na hřišti. Zkušenosti k nezaplacení, tak to má vypadat."

Kozlovice - Brodek
1:1 (1:0)

  • Místo konání: Kozlovice
  • Datum konání: 25.4.2016 10:30
  • Sestava mužstva: Mackovík Jaroslav, Horák Tomáš, Bešina Matěj, Martinek David, Soukup Matěj, Caletka Pavel, Zbyněk Skopalík, Martin Tomeček, Alexandra Šmerdová, Tomáš Tesař, Štěpán Ilík, Jan Plhal, Martin Kolár, Radim Riedl, Tomáš Chodilík.
  • Autoři branek: Tomeček


Číst 3248 krát Naposledy změněno pondělí, 25 duben 2016 17:04