Vytisknout tuto stránku

Mladší žáci nezaváhali ani v odloženém utkání v Bohuňovicích - 20.4.2016

Napsal(a)  FK Kozlovice čtvrtek, 21 duben 2016 18:26
Mužstvo mladších žáků Mužstvo mladších žáků FK Kozlovice

Všechny sportovní zprávy dnes píší o včerejším utkání Sparty. Jelikož mladší žáci pomoc rozhodčích nepotřebují a jejich zápasy nenabízí takové strhující koncovky jako včera, na těchto stránkách bude pouze suše konstatováno, že v Bohuňovicích mělo utkání mladších žáků očekávaný průběh a konečný výsledek zněl 7:0 v náš prospěch.

Naši trenéři si také nestěžují na vyčerpání a chyby rozhodčích jako trenéři Sparty, nechť je toto hodnocení vedoucího důkazem: "Dnešní dohrávané utkání v Bohuňovicích jsme kontrolovali od začátku do konce, a i když to herně bylo zase trochu kostrbaté, vítězství je naprosto zasloužené. Polovina kluků hrála za starší (Lukáš dokonce přispěl k vítězství krásnou hlavičkou), a tak toho měli určitě po zápase plné zuby. Jinak pohodový zápas a velká pochvala pro Dominika. Dnes to hodně táhl a před těžkou zkouškou v utkáních (Nové Sady – Mohelnice – Jeseník) je to jen dobře. Tohle bude opravdu krásný týden sobota – středa – sobota, tak se na to pořádně připravme. Za dnešek pochvala – 20 utkání v sezoně – hráno 20 dubna = 20 zasloužené vítězství! Jedeme dál!"

Bohuňovice - Kozlovice
0:7 (0:3)

  • Místo konání: Bohuňovice
  • Datum konání: 20.4.2016 18:15
  • Sestava mužstva: Marek Ocelka, Jiří Hausner, Marek Zemánek, Tomáš Kuban, Dominik Skopal, Jan Grigárek, Matěj Dostál, Skopalík Zbyněk, Tadeáš Hlávka, Šimon Tvrdý, Martin Tomeček, Lukáš Bartůněk
  • Autoři branek: Skopal 4, Kuban 2, Zemánek


Číst 3151 krát Naposledy změněno neděle, 24 duben 2016 06:13