Vytisknout tuto stránku

Mladší žáci po vítězství nad Lošticemi podzimním mistrem - 25.10.2015

Napsal(a)  FK Kozlovice neděle, 25 říjen 2015 16:49
Mužstvo mladších žáků Mužstvo mladších žáků FK Kozlovice

I když o tom asi nikdo po průběhu soutěže nepochyboval, teprve po 13. kole je jisté, že se mladší žáci stali podzimními mistry Okresního přeboru Olomouckého kraje. 13. vítězství a 39. bod si připsali proti týmu z Loštic, dále si v tabulce navýšili skóre o 20 vstřelených branek.

Co přineslo utkání mužům na lavičkách, to se diváci doví z následujícího hodnocení vedoucího: "V sobotu jsme hráli na domácím hřišti v Kozlovicích poslední utkání podzimní sezony a soupeřem nám byl nováček z Loštic. Hosté přijeli s hodně omlazenou sestavou, a jelikož jsme hráli na vedlejším hodně hrbolatém hřišti, na první branku se čekalo dlouhých šest minut. Hosté postavili obranou hráz a na těžkém terénu docela slušně bránili. S narůstajícím tlakem však začali dělat přece jen chybičky a skóre pomalu narůstalo. Druhý poločas už mladší hosté odpadali fyzicky a bylo najednou jasné jen jedno: na jakém konečném skóre utkání rozhodčí ukončí. Nakonec jsme nastříleli dvacet branek a při pohledu na tabulku, připsali povinné vítězství. Podzim budeme končit dvěma zápasy na hřištích soupeřů a to ve středu ve Šternberku a v sobotu v krásném okresním derby v Želátovicích. Tak se na to připravme a tuhle nádhernou podzimní pohádku dohrajme až do konce. Jedeme dál!"

Kozlovice - Loštice
20:0 (7:0)

  • Místo konání: Kozlovice
  • Datum konání: 24.10.2015 10:00
  • Sestava mužstva: Marek Ocelka, Lukáš Bartůněk, Jiří Hausner, Marek Zemánek, Šimon Tvrdý, Tomáš Kuban, Dominik Skopal, Jan Grigárek, Pavel Caletka, Matěj Soukup, Jan Oulehla
  • Autoři branek: Skopal 6, Kuban 4, Bartůněk 4, Tvrdý 3, Grigárek, Soukup, Zemánek


Číst 3503 krát Naposledy změněno neděle, 25 říjen 2015 17:16