Vytisknout tuto stránku

Mladší žáci pojedenácté v řadě zvítězili - 10.10.2015

Napsal(a)  FK Kozlovice neděle, 11 říjen 2015 00:00
Mužstvo mladších žáků Mužstvo mladších žáků FK Kozlovice

Jedenáctým soupřem mladších žáků byl v sobotním dopoledni tým Němčic. Po 60 minutách ani on na sérii mladších žáků nic nezměnil, a tak musíme konstatovat, že další vítězství, tentokráte 7:0, znamená prodloužení jedinečné série: 11 zápasů, 11 vítězství.

Jak další vítězství viděl vedoucí a jak se lišilo od těch všech ostatních vypoví vedoucí: "V dnešním utkání jsme potvrdili roli velkého favorita a připsali si do tabulky další tři body. To jediné se podařilo, jinak to po vynikajícím výkonu z Jeseníku bylo hodně kostrbaté. Hosté poctivě bránili a jejich důsledná hra nám dělala obrovské problémy. Vázla kombinace a to, co procházelo, většinou pochytal jejich výborně chytající brankář. Vítězství se ale počítá a na hru tentokrát rychle raději zapomeneme. Škoda i pro Máru v bráně, že neproměnil oba pokutové kopy. Jeho bilance je po dnešku zase nerozhodná 3:3. Příště půjde prý ale určitě do plusu. Tak se těšme, jedeme dál."

Kozlovice - Němčice na Hané
7:0 (3:0)

  • Místo konání: Kozlovice
  • Datum konání: 10.10.2015 10:00
  • Sestava mužstva: Marek Ocelka, Lukáš Bartůněk, Jiří Hausner, Marek Zemánek, Šimon Tvrdý, Tomáš Kuban, Dominik Skopal, Matěj Dostál, Jan Grigárek, Pavel Caletka, Martin Mik, Matěj Bešina
  • Autoři branek: Kuban 3, Skopal 2, Dostál, Ocelka


Číst 3496 krát Naposledy změněno neděle, 11 říjen 2015 17:23