Vytisknout tuto stránku

Mladší žáci pokračují ve spanilé jízdě - 29.8.2015

Napsal(a)  FK Kozlovice úterý, 01 září 2015 07:56
Mužstvo mladších žáků Mužstvo mladších žáků FK Kozlovice

Utkání v Určicích kopírovalo předešlé zápasy mladších žáků - dominance kozlovických hráčů, hra na jednu branku, vysoký počet vstřelených branek a vítězství, o kterém bylo rozhodnuto již v prvním poločase.

Po vítězství 15:1 bychom měli být spokojeni, vedoucí si přesto našel prostor ke kritice: "Určice jsou nováčkem krajského přeboru, a tak jsme k tomuto zápasu nastupovali v roli jasného favorita, což nakonec další jednoznačné vítězství potvrdilo. Domácí nastoupili i s hráči starší přípravky, snaha se jim upřít nedala, ale na nás to samozřejmě nemohlo stačit, a tak se vlastně od začátku hrálo jen o to, kolik branek nastřílíme a na jakém konečném skóre rozhodčí zápas ukončí. Nakonec z toho bylo další dvouciferné vítězství, ale chyb a nepřesností tam tentokrát bylo opravdu hodně. Nějaký těžší zápas už by to asi chtělo, protože nehrajeme naplno a neustále něco vymýšlíme. Na druhé straně jsme se začátku soutěže obávali, ale devět bodů a skóre 43:3 nahání docela hrůzu! Jen tak dále!"

Určice - Kozlovice
1:15 (0:7)

  • Místo konání: Určice
  • Datum konání: 29.8.2015 10:45
  • Sestava mužstva: Marek Ocelka, Lukáš Bartůněk, Aneta Polášková, Jiří Hausner, Martin Mik, Marek Zemánek, Tomáš Horák, Šimon Tvrdý, Tomáš Kuban, Dominik Skopal, Jan Grigárek.
  • Autoři branek: Skopal 7, Kuban 4, Zemánek 2, Bartůněk 2


Číst 3670 krát Naposledy změněno úterý, 01 září 2015 08:11