Vytisknout tuto stránku

Mladší žáky "A" potrápil poslední Šternberk - 20. 5. 2017

Napsal(a)  FK Kozlovice úterý, 23 květen 2017 04:26
Mužstvo mladších žáků Mužstvo mladších žáků FK Kozlovice

Mistrovské utkání s FK Šternberk jsme měli od začátku dobře rozjeté. Hned v úvodu utkání dali kluci dvě branky a měla to být už jasná záležitost. Naši borečci si mysleli, že to půjde i bez běhání a kombinace dál a ono najednou bylo 2:2, začala nervozita, hrůza nepřesností, žádná bojovnost, ani kombinace. Do kabin se šlo za nerozhodného stavu.
Do druhého poločasu jsme udělali pár změn v sestavě a najednou to šlo, bylo vidět spousty krásných akcí a z nich padli další dvě branky. Ke konci utkání nám soupeř vstřelil ještě jednu branku.

Musím pochválit borce ze Šternberka, za předvedený výkon. Sám se divím, že jsou na posledním místě v tabulce, protože kombinačně a herně jsou na tom velmi dobře.

Za první poločas bych chtěl pochválit Toma Horáka, který chyběl půl roku a dnes, po dvou tréninkových jednotkách, nastoupil a hrál dobře.
Za druhý poločas chválím Toma Tesaře, který přispěl svou chutí, bojovností a běháním, ke vstřelení obou našich golů.
Jinak pochvala všem.

FK Kozlovice - FK Šternberk
4:3 (2:2)

  • Místo konání: Kozlovice
  • Datum konání: 20.5.2017, v 10.00 hod.
  • Sestava mužstva: Kolařík Ondřej, Tomeček Martin, Riedl Radim, Tesař Tomáš, Petráš Filip, Plhal Jan, Chodilík Tomáš, Caletka Pavel, Oulehla Jan, Horák Tomáš, Zdráhal Matyáš, Němec Michal
  • Autoři branek: Petráš 1x, Horák 1x, Chodilík 1x, Tesař 1x


Číst 2667 krát Naposledy změněno úterý, 23 květen 2017 04:41