Vytisknout tuto stránku

Penaltový rozstřel zajistil vítězství, pro Mladší žáky "A", v Čechovicích - 27. 5. 2017

Napsal(a)  FK Kozlovice úterý, 30 květen 2017 21:15
Mužstvo mladších žáků Mužstvo mladších žáků FK Kozlovice

Mistrovské utkání se Sokolem Čechovice, jsme měli od začátku dobře rozjetý. Hned v 5. minutě, po krásné křídelní akci Caletky, zakončoval Horák do prázdné branky.
V 6. minutě utkání, v souboji o míč, se nám, po nezaviněném pádu, zranil Tom Chodilík (zlomené obě kosti v zápěstí) - utkání nedohrál. Od této chvíle bylo na hřišti jen jedno mužstvo a to domácí, naše kluky tohle zranění totálně vyvedlo ze hry a můžeme být rádi, že jsme šli do kabin za stavu 1:1.
Ve druhé půli se naši borci trochu oklepali a začali hrát. Jenže byli to domácí, kteří šli do vedení 2:1, pořád se hrálo ve vysokém tempu, už se blížil konec utkání, a to jsou asi chvíle pro naše borce. V 58. minutě, po odraženém rohovém kopu, nastřelil míč před branku Tomeček, Caletka tečoval a bylo 2:2. Za takového stavu je penaltový rozstřel (na každé straně 5 autorů). Penaltu za naše mužstvo proměnili jen Tomeček a Caletka. Domácí vstřelili jen jednu branku, a to stačilo k našemu vítězství.
Pochvala všem.

Sokol Čechovice - FK Kozlovice
2:2 (1:1) po penaltovém rozstřelu 2:3

  • Místo konání: Čechovice
  • Datum konání: 27.5.2017, v 10.45 hod.
  • Sestava mužstva: Kolařík Ondřej, Martin Tomeček, Riedl Radim, Tesař Tomáš, Petráš Filip, Plhal Jan, Chodilík Tomáš, Caletka Pavel, Oulehla Jan, Horák Tomáš, Němec Michal
  • Autoři branek: Horák 1x, Caletka 1x


Číst 2486 krát Naposledy změněno úterý, 30 květen 2017 21:24