Vytisknout tuto stránku

Výbornou formu mladších žáků odnesl i Černovír - 5.9.2015

Napsal(a)  FK Kozlovice neděle, 06 září 2015 06:09
Mužstvo mladších žáků Mužstvo mladších žáků FK Kozlovice

K utkání s Černovírem by se dal převzít úvodník ze všech předchozích utkání. Všechny zápasy od začátku sezóny vypadají výsledkově stejně a mají podobný průběh. Mladší žáci prozatím v krajském přeboru nenarazili na soupeře, u nějž by se, jak se říká, zapotili. Slovan Černovír tedy nebyl výjimkou a po výsledku 16:1 se zařadil do zpráv jako jeho tři předchůdci.

K vítezství se vyjádřil i vedoucí, který prozradil, že: "Za dnešní utkání musíme kluky a Anet moc a moc pochválit. Hráli jsme s maximálním nasazením, dařila se nám kombinace a v koncovce jsme zatím výborní. Soupeři na naši hru absolutně nestačí, a tak dáváme vcelku snadno jednu branku za druhou. Dnes jsme hráli prostě naplno a vypadalo to opravdu hodně dobře. Takto by to mělo vypadat, snaživý soupeř + dobrá hra = jasné vítězství! Pochvala patří také Márovi v bráně za další proměněnou penaltu a upravení vlastní statistiky na 2/2. Příště půjde určitě zase a doufejme, že do plusu. Všem veliká pochvala a ve středu hurá do Slavonína."

Kozlovice - Černovír
16:1 (7:0)

  • Místo konání: Kozlovice
  • Datum konání: 5.9.2015 10:00
  • Sestava mužstva: Marek Ocelka, Lukáš Bartůněk, Aneta Polášková, Jiří Hausner, Marek Zemánek, Šimon Tvrdý, Tomáš Kuban, Dominik Skopal, Jan Grigárek, Matěj Dostál
  • Autoři branek: Skopal 5, Kuban 3, Tvrdý 2, Polášková 2, Bartůněk 2, Zemánek, Ocelka


Číst 3848 krát Naposledy změněno neděle, 06 září 2015 06:31