Vytisknout tuto stránku

Starší žáci na konci října drží třetí příčku - 24.10.2015

Napsal(a)  FK Kozlovice úterý, 27 říjen 2015 17:16
Ilustrační foto Ilustrační foto IB

K třetí příčce napomohlo 10. vítězství v sezóně, a to 5:0 nad Lošticemi, rovněž výsledky týmů na Č - Čechovic a Černovíra, které rovněž zvítězily a udrželi se tak před Kozlovicemu - a naopak jedna porážka týmu na K, a to Konice, která se propadla na 4. místo. V dalších dvou kolech se uvidí, jestli tuto příčku starší žáci udrží.

: Přes tento posun v tabulce, mělo utkání i jiný rozměr, s nímž vedoucí začal své hodnocení: "Za příjemného počasí v sobotním dopoledni jsme přivítali na domácím hřišti soupeře ze spodní poloviny tabulky - tým z Loštic. K překvapení všech přítomných se utkání nehrálo na hlavním hřišti, ale na zadní nalajnované louce, kde celý týden trenují všechny týmy přípravkou počínaje a muži konče. Asi z důvodu prudkých vytrvalých dešťů, které nás údajně provázely celý týden. Viz stav hlavní hrací plochy foceno v sobotu 24.10. 2015 dopoledne. Asi to byl dárek k poslednímu mistrovskému utkání podzimu za zatím skvělé výsledky a vynikající reprezantaci klubu v rámci olomouckého kraje. Ale vraťme se k samotnému zápasu. Navzdory velice špatnému terénu bránícímu jakékoli přesné kombinaci, jsme měli utkání od začátku v naší režii, nedařilo se nám ale v koncovce. Až ve 29. minutě se prosadil Keňo a po několika minutách nás uklidnil Dohnálek proměněným pokutovým kopem po faulu na Mohapla. Ve druhém dějiství se prosadil třikrát Mohapl. Škoda spousty neproměněných vyložených šancí. Utkání jsme v pohodě zvládli a upevnili si tak třetí příčku v tabulce před poslednímy dvěma podzimní části zápasy ve Šternberku a Želátovicích."

Kozlovice - Loštice
5 : 0 (2 : 0)

  • Místo konání: Kozlovice
  • Datum a čas konání: 24.10.2015 11:30
  • Sestava mužstva: Koudelka - Sedláček, Hausnerová, Kozák, Kolařík, Keňo, Dohnálek, Horák, Mužík, Mohapl, Gréč, Skopal, Kuban, Bartůněk, Zemánek
  • Autoři branek: Mohapl 3, Keňo, Dohnálek


Číst 3527 krát Naposledy změněno pondělí, 02 listopad 2015 17:40