FK Kozlovice - Slavičín
01 / 01

Poslední zápas

FK Kozlovice - Slavičín

2:2 (1:0)

Detail
Olomoucký kraj


Čtyřikrát tyč a několik spálených tutovek. Kozlovice měly v Blansku smůlu - 10.4.2016

pondělí, 11 duben 2016 19:23
Muži FK Kozlovice ročník 2014/15 Muži FK Kozlovice ročník 2014/15 Autor: DENÍK

Blansko, Kozlovice – To se jen tak nevidí. Kozlovičtí fotbalisté mají v této sezoně divize D hlavně v koncovce mnohdy smůlu, co však předvedli v sobotním duelu v Blansku, už snad bylo vyvrcholením tohoto trápení. Čtyřikrát nastřelili brankovou konstrukci a po celý zápas si vytvářeli jednu gólovou šanci za druhou, nakonec ale odjeli s prohrou 0:2. V dresu domácích nechyběla hvězda soutěže Petr Švancara.

 

Blansko FK Blansko
2
Kozlovice Fotbalový klub Kozlovice
0
  • Blansko: Juran – Gromský, Koláček, Müller, Šplíchal – Nečas, Schneider – Chloupek (46. F. Blažek), Mezlík, Trtílek (83. Buchta) – Švancara (72. Kratochvíl)
  • Kozlovice: Bureš – Střelec, Martin Král, Michal Král (46. Žůrek), Sikora (46. Vojtášek) – Krejčíř – Kaďorek, Axamit, Hradil (86. Drápal) – Schelhr – Galetka
  • Rozhodčí: Buček – Kolář, Mayer
  • Branky: 10. Mezlík, 30. Schneider
  • Žluté karty: 79. Schneider -
  • Červené karty: -
  • Diváků: 237

„Musím vyzdvihnout soupeře, jakým stylem a lehkostí nás přehrával, opravdu odehrál fantastický druhý poločas a jednoznačně dnes nevyhrál lepší tým," uznal trenér Blanska Zbyněk Zbořil.


Bez kouče Romana Matějky zajížděly Kozlovice na hřiště předního celku soutěže. Lodivod Kozlů bude z osobních důvodů asi dva týdny „mimo hru", u kormidla tak byl jeho asistent Ladislav Dlouhý.

Ten vyslal na hřiště zajímavou sestavu, v níž pravého beka Krejčíře postavil na defenzivního záložníka, na jeho postu se od začátku objevil Střelec, levého beka hrál tentokrát Sikora. Libor Žůrek zůstal v první půli pouze mezi náhradníky.


Blansko začalo aktivně a dočkalo se vedení. Trtílek našel v 10. minutě výborným pasem rozběhnutého Pavla Mezlíka. Ten propálil svého bývalého spoluhráče z brněnské Zbrojovky Bureše a otevřel skóre utkání.

V první gólovce hostů se o chvilku později ocitl Kaďorek, při svém úniku si ale vylámal zuby na domácím gólmanovi Juranovi. Právě po dlouhém odkopu brankáře Blanska padl po půlhodině hry gól na 2:0. Gólman našel Švancaru, který předal Františku Schneiderovi a ten svou střelou nedal Burešovi šanci.

Pak už jakoby na Údolní existoval jediný tým. Kozlovice soupeře s lehkostí kombinačně přehrávaly. Útočník Adam Galetka stihl do konce poločasu ještě hned dvakrát nastřelit tyč.


Ve stejném duchu vše pokračovalo i po změně stran. Do hry se dostal Žůrek, který hru hostů ještě více oživil. V 58. minutě kdo jiný než Galetka potřetí pálil do brankové konstrukce, tentokrát po pobídce Vojtáška orazítkoval břevno.


„Do druhého poločasu jsme tam poslali všechny ofenzivní hráče, co jsme měli, náš tlak ještě gradoval. Já jsem hodně dlouho nezažil takový zápas. Hráli jsme kombinačně po zemi a byla otázka, kdy to tam spadne. Dopadlo to tak, že to tam nespadlo," smutnil asistent trenéra Kozlů Ladislav Dlouhý


Další obrovskou šanci měl pak po výborném centru Žůrka Lukáš Kaďorek, v dobré pozici ale přestřelil. Žůrek se v roli nahrávače octl i v 77. minutě, kdy hlavou prodloužil na Galetku, smolař utkání ale narazil na vyběhnutého Jurana.

Kapitán Martin Král definitivně podtrhl sobotní zmar Kozlovic v nastaveném čase. Jeho střela z hranice vápna skončila počtvrté na tyči blanenských fotbalistů.


„Měli jsme tak deset gólových šancí. Ten zápas mohl dopadnout úplně jinak. Ale tím, že jsme byli neproduktivní, jsme bohužel zaslouženě prohráli," řekl závěrem Dlouhý.


Další zápas odehrají Kozlovice na domácím hřišti. V neděli hostí od 16 hodin Havlíčkův Brod.



Autor článku: Ivan Němeček; plně převzato ze stránek Přerovského deníku.

Číst 4058 krát Naposledy změněno pondělí, 11 duben 2016 19:32

16. kolo

TABULKA MUŽI

POŘ.NÁZEV MUŽSTVAZB
1. Strání 20 49
2. Kozlovice 20 43
3. Vsetín 21 40
4. Bzenec 20 39
5. Holešov 20 36
6. Slavičín 21 36
7. Nové Sady 21

30

8. Šternberk 21 29
9. Kostelec na Hané 21 24
10. Baťov 21 23
11. HFK Olomouc 21 23
12. Všechovice 21 22
13. Skaštice 21 21
14. Rýmařov 21 19
15. Nový Jičín 21 18
16. Přerov 21 16
Kompletní tabulka

 



 

 

sberne-suroviny-logo logo Basf tspon-logo ask-logo logo olomoucky kraj Prerov-logo Pivovar Zubr cus logo logo NF Avast facr_male CD logo 2020 WEB Národní sportovní agentura OKF reality bidli MORKUS MORAVA CD logo 2020 WEB Movibio Fauna Hradil Meopta Deals management Master builders Master builders Master builders SPORT CONTSTRUCTION